• OFFLINE WORKSHOP
  OFFLINE WORKSHOP
  € 35,00
 • ONLINE WORKSHOP
  ONLINE WORKSHOP
  € 30,00
 • KINDERFEESTJE
  KINDERFEESTJE
  € 15,00
 • ONLINE CURSUS
  ONLINE CURSUS
  € 24,95
 • Basisset brushletteren
  Basisset brushletteren
  € 14,95

WORKSHOPS

Offline en online workshop volg je bij Nicoles Letters

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan hebben wij wat leuks voor je! Bij Nicoles Letters vind je een aantal leuke workshops waarbij je zelf creatief aan de slag kunt gaan.

Er zijn twee verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van een workshop bij Nicoles Letters. Je kunt ervoor kiezen om een offline- of een online workshop te volgen. Kinderfeestje, vrijgezellenfeest, babyshower of gewoon een workshop. De offline workshop duurt 2 uur. Deze kan je alleen volgen, maar je kan er ook voor kiezen om dit met een groepje te komen doen. Mocht je nou met een groep willen komen, neem dan contact met ons op en dan zoeken wij samen naar een gepaste datum en tijd.

Bij het aanschaffen van een workshop van Nicoles Letters krijg je er een starterspakket bij, zodat je na de workshop zelf thuis verder kan oefenen. Je kan dan aan de slag met de kennis die je hebt gekregen bij het volgen van de workshop. Door vervolgens te oefenen word je natuurlijk alleen maar beter!
Deze workshop is perfect voor beginners aangezien wij het niveau van de workshop aanpassen aan jou! Hierdoor kan je op je eigen tempo leren. Bij aanschaf van de workshop krijg je 3 maanden toegang tot het lesmateriaal waardoor je er zolang over kunt doen als je zelf wilt!

Handletter workshop

Handletteren is eigenlijk vergelijkbaar met tekenen. Er zijn verschillende stijlen om dit in uit te voeren en je kan dus helemaal jouw eigen weg gaan. Handletteren heeft meer te maken met tekenen dan met een mooi handschrift. Dit is omdat je de letters niet schrijft maar tekent.
In de handletter workshop van Nicoles Letters leer je de basis van het handletteren en de compositie van woorden.

Brushletter workshop

Bij brushletteren gaat het om werken met een speciale soort stift. Deze stift gebruik je meer als een penseel dan als een pen. Door deze op een bepaalde manier vast te houden en te bewegen creëer je het brushletter effect.
In de brushletter workshop leert Nicoles Letters jou de basis van bet brushletteren en diverse manieren van blenden.

Leren brushletteren leer je bij Nicoles Letters

© 2020 - 2021 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel