• ONLINE CURSUS
  ONLINE CURSUS

  In deze cursus leer je in 7 modules de basis van het brushletteren en enkele vervolgtechnieken.

  € 24,95
 • OFFLINE WORKSHOP
  OFFLINE WORKSHOP

  Een brushletter workshop: Daarin leer ik je de basis van het brushletteren en diverse manieren van blenden.

  Wil jij nou samen met een paar vriendinnen een gezellige ochtend, middag of avond hebben, dan kun je mij een mail sturen…

  € 35,00
 • KINDERFEESTJE
  KINDERFEESTJE

  Wil jouw kind ook leren handletteren, maar weet je niet waar te beginnen?

  Ik kan je helpen! Ik ben naast eigenaar van Nicoles Letters ook leerkracht op de basisschool, dus ik draai mijn hand niet om voor een kinderfeestje.

  In 2…

  € 15,00

Offline en online workshop volg je bij Nicoles Letters

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan hebben wij wat leuks voor je! Bij Nicoles Letters vind je een aantal leuke workshops/online cursus waarbij je zelf creatief aan de slag kunt gaan.

Er zijn twee verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van een workshop bij Nicoles Letters. Je kunt ervoor kiezen om een offline- of een online workshop te volgen. Kinderfeestje, vrijgezellenfeest, babyshower of gewoon een workshop. De offline en online workshop duurt 2 uur. Deze kan je alleen volgen, maar je kan er ook voor kiezen om dit met een groepje te komen doen. Mocht je nou met een groep willen komen, neem dan contact met ons op en dan zoeken wij samen naar een gepaste datum en tijd. De offline workshop kan ook op locatie. 

Bij het aanschaffen van een workshop van Nicoles Letters krijg je er een handlettering starterspakket bij, zodat je na de workshop zelf thuis verder kan oefenen. Je kan dan aan de slag met de kennis die je hebt gekregen bij het volgen van de workshop. Door vervolgens te oefenen word je natuurlijk alleen maar beter!

Online cursus brushletteren

Deze cursus is perfect voor deze tijd! Je kunt meedoen als beginner, maar ook voor de gevorderden zit er wat leuks in. Je leert in je eigen tempo, want bij aanschaf van de cursus krijg je 3 maanden toegang tot het lesmateriaal waardoor je er zolang over kunt doen als je zelf wilt!

Brushletterworkshop

Bij brushletteren gaat het om werken met een speciale soort pen. Deze pen gebruik je meer als een penseel dan als een pen. Door deze op een bepaalde manier vast te houden en te bewegen creëer je het brushletter effect.
In de brushletter workshop leert Nicoles Letters jou de basis van bet brushletteren en diverse manieren van blenden.

Leren brushletteren doe je bij Nicoles Letters

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel