Beoordelingen

* Nicole vorige week benaderd voor een last minute sint kado. Een paar daagjes later kreeg ik al bericht dat het gereed was. Super leuk geworden en gister een blije familie met een mooie mat.
Ook de kerstballen zijn erg leuk! Deze zijn ook in alle liefde ontvangen bij opa en tante bij ons in het gezin!! Super leuke kadootjes op maat gemaakt 

* Hier vind je alles om een origineel, persoonlijk kadootje te scoren! Wat een super service, direct contact, meedenkend en snelle levering. Al diverse keren iets besteld en altijd zeer tevreden!

* Goeie communicatie, service en onwijs leuke gepersonaliseerde spulletjes. En het alles leukste handgemaakt met veel plezier! Een echte aanrader om een leuk cadeautjes te bestellen! 👍😊

 

© 2020 - 2021 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nicoles Letters geniet van een welverdiende vakantie. Van 5 t/m 29 augustus worden er geen bestellingen gemaakt en/of verzonden. Maar je kunt natuurlijk wel gewoon bestellen. Met de code VAKANTIE2021 krijg je in deze periode 15% korting. Na 29 augustus worden de bestellingen op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.