Wie is nou het creatieve brein achter Nicoles Letters?

 Nou, creactief ben ik altijd al geweest. Ik bracht vroeger uren door op mijn kamer om lekker te knutselen. Ik heb vanalles gedaan:   pergamano, filligraan en ook nog taarten maken. Maar wat ik nu al een aantal jaar volhoud is het handletteren.

 Je zult het wel herkennen. Je krijgt kinderen en laat je eigen hobby's varen.... Dat ging bij mij tenminste zo. Totdat ik na een ernstig  ongeluk van mijn man, mezelf en mijn 3 kinderen ook op de been moest houden. Mijn praktijkondersteuner heeft mij geleerd om tijd voor mezelf te pakken. En ik merkte daar al vrij vlucht de positieve energie van. Doordat ik af en toe even tijd voor mezelf nam, kreeg ik veel energie om ons huishouden/gezin op orde te houden.

In 2018 ben ik dus met handletteren gestart. Creatief bezig zijn gaf mij rust en ik kon er goed mijn hoofd mee leegmaken. Ik zag overal een mogelijkheid om op te letteren. Er was maar weinig in ons huis waar geen letters op kwamen te staan.

Nadat mijn moeder (trouwe kaartenschrijfster) vroeg of ik wat kaarten voor haar wou maken, ging het balletje rollen. Steeds meer mensen merkten mijn creatieve ideeën op en vroegen of ik ook eens iets voor hun kon maken en zo is in mei 2020 Nicoles Letters ontstaan.

Ik ben naast eigenaar van Nicoles Letters ook nog juf voor 3 dagen in de week. Mensen wisten dus dat ik andere ook wat kon leren. Toen kwam steeds vaker de vraag: "kun je mij dat ook leren?" En zo zijn de workshops in 2020 ontstaan. Eerst alleen in reallife, maar later ook online (noodgedwongen door COVID-19). En in 2021 is de online cursus ontstaan. 

Ik sta altijd open voor nieuwe opdrachten. Laat me weten wat je zoekt via het contactformulier en dan komen we er samen vast uit.

Neem je ook een kijkje op mijn instagram? Daar zie je nog veel meer van me!!!

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel