Valentijnsdag 2022: een origineel valentijnscadeau uitzoeken hoeft niet moeilijk te zijn

De dag van de liefde komt er weer aan en wat is nu een beter moment dan dat om aan degenen van wie je houdt een origineel valentijnscadeau te geven? Natuurlijk vind je in de webshop weer allerlei leuke producten die je kunt laten personaliseren om het dit jaar nog een beetje specialer te maken. In deze blog vertel ik je er meer over!

Een stukje geschiedenis over Valentijnsdag

Wist jij dat Valentijnsdag zijn naam te danken heeft aan Sint Valentijn? Al in het jaar 496 riep paus Gelasius 14 februari uit tot de dag van de heilige Valentijn. Maar over welke Valentijn het precies gaat, is tot op de dag van vandaag niet bekend. Wel gaan er diverse legendes rond over deze dag. Zo was er bijvoorbeeld een Valentijn die als martelaar stierf en vlak voordat hij zou sterven nog een briefje schreef naar zijn blinde geliefde, ondertekend ‘Van je Valentijn’, die na het lezen van het briefje plotseling weer kon zien. Als dat geen liefdesgeschenk is, weet ik het ook niet meer!

Een origineel valentijnscadeau voor hem

Dat de liefde van de man door de maag gaat, weet elke vrouw maar al te goed. Daarom is het maar al te leuk om je man, vriend of crush deze handige bakspatel cadeau te doen. De tekst op de stapel kun je volledig naar eigen wens invullen, dus dit cadeau is volledig uniek en gepersonaliseerd.

Natuurlijk is deze liefdesspatel niet alleen een origineel cadeau voor de man maar is ‘ie ook superleuk voor de dames. Misschien een goed idee om er dan iets liefs op te zetten over haar kookkunsten of om haar op ludieke wijze uit eten te vragen!

Een potje liefde

Valentijnsdag is natuurlijk een beetje zoetsappig en daarom pas dit potje liefde er zo ontzettend goed bij. Een weckpotje gevuld met snoephartjes en de ruimte voor jouw eigen persoonlijke boodschap op het potje. Dit potje met liefde stuur je natuurlijk naar iemand waar je heel gek op bent maar mag ook anoniem verstuurd naar iemand die je toch wel heel leuk vindt!

Een kaartje erbij

Hoewel valentijn tegenwoordig vooral om cadeaus draait, ken je misschien ook nog wel de eeuwenoude traditie van het versturen van een anoniem kaartje. Net zoals Sint Valentijn al die jaren geleden deed, worden de kaartjes ondertekend met de naam Valentijn en het spel is natuurlijk om erachter te komen wie deze geheime aanbidder is. Hoeft het allemaal niet zo anoniem? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een lief kaartje sturen met je eigen naam erop!

Een echt cadeau is mooi ingepakt

Je maakt je cadeau voor Valentijnsdag helemaal af met de nieuwe inpakmaterialen uit onze webshop. Kies uit het mooiste inpakpapier, cadeautasjes en cadeauzakjes en maak het af met een mooie sluitsticker. Een mooi ingepakt cadeau is de halve verrassing!

Wil jij jouw Valentijn op een andere ludieke manier verrassen, neem dan gerust contact met me op en dan kijken we samen hoe we jouw wensen kunnen laten uitkomen. Ik wens je een hele liefdevolle Valentijnsdag!

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel