Inspiratieblog: met deze gepersonaliseerde producten breng je jouw huis in kerstsfeer

December is decoratiemaand! Ieder jaar weer willen we ons huis sfeervol decoreren voor de feestdagen en het lijkt wel of iedereen daar elk jaar een steeds eerder mee begint. De lampjes aan de huizen branden alweer volop en als je naar binnen kijkt zie je de kerstbomen ook al staan. Ook bij Nicole’s Letters staan de kerstproducten alweer in de shop. Het is dus hoog tijd voor een blog met inspiratie voor de Kerst!

Een persoonlijk kerstdiner

Geef het kerstdiner dit jaar een persoonlijke touch door je aankleding te personaliseren. Dit doe je bijvoorbeeld door de tafel te dekken met een bord of mok met naam. Voor een extra sjiek gevoel maak je je eigen tafelindeling met leuke handgemaakte kaartjes. Je kunt nog altijd instappen in de online cursus brushletteren. In deze cursus leer je de basis van het brushletteren en dus ook hoe je prachtige naamkaartjes of menu’s maakt.

Decoratie voor in huis

Als je dan de kerstboom hebt neergezet is het tijd om ook binnen te gaan versieren. Wat dacht je van een leuke kerstbal in de boom met de namen van je kinderen of kleinkinderen. In de shop staan kerstballen in diverse kleuren. Hoe bijzonder is het om ieder jaar je eigen kerstbal in de boom te mogen hangen. Dat zijn echt de gouden momenten die traditie worden.

Kerst is niets zonder kerstkransjes. Speciaal voor al die kerstlekkernijen heb ik stervormige schaaltjes die je van een feestelijke tekst kunt laten voorzien. Liever een naam of juist een inside joke die iedere Kerst weer terugkomt? Jij bepaalt!

Kerstcadeaus

Onder de kerstboom horen natuurlijk ook leuke cadeaus te liggen. In de webshop zijn er verschillende gepersonaliseerde cadeaus te vinden. Ben je naar iets speciaals op zoek en zie je dit niet in de webshop ziet? Neem dan contact met mij op en wie weet kan ik je toch helpen. Of neem een kijkje op mijn Instagram. Daar zie je nog veel meer variaties van de producten die ik maak. Vooral de deurmatten zijn in trek, maar ook een gepersonaliseerde borrelplank maak ik graag voor je. En die kan natuurlijk ook in kerstsferen!

Kerstkaarten

Tot slot wil ik je nog vertellen dat echte post zoveel leuker is. Een kerstkaart sturen is zeker niet iets van vroeger. Het wordt je tegenwoordig zelfs heel makkelijk gemaakt. Online zijn er talloze mogelijkheden om iemand een kaartje te sturen. Maar wat is er nu leuker dan een handgeschreven kaart? Voor allerlei speciale gelegenheden kun je in de webshop een kaartje uitzoeken waarbij je je eigen persoonlijke boodschap doorgeeft. Ik schrijf die boodschap hoogstpersoonlijk op de kaart en doe ‘m ook voor je op de post. Alles om het jou deze feestdagen makkelijker te maken!

FIJNE FEESTDAGEN!!!

 

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel