Een origineel cadeau voor Moederdag

Als moeder zijnde is het ieder jaar weer een verrassing op welke manier je wordt verwend op Moederdag. Wellicht is het de traditie dat jij een heerlijk ontbijt op bed krijgt of dat je die hele dag niets hoeft te doen. Misschien kijk je uit naar de knutselwerkjes die je kinderen hebben gemaakt of naar die mooie bos bloemen die ieder jaar prijkt op jouw dressoir. Maar hoe je deze dag ook viert, een cadeau voor Moederdag is altijd een goed idee!

Een gepersonaliseerd cadeau voor Moederdag

Een cadeau geef je een extra persoonlijke touch door er een eigen boodschap aan toe te voegen. Dit kan natuurlijk in de vorm van een handgeschreven kaartje maar je kunt natuurlijk ook een stapje verder gaan door het cadeau zélf te personaliseren. In de webshop zie de daar natuurlijk een aantal leuke voorbeelden van. In veel gevallen kun je de producten naar eigen wens aanpassen of laten voorzien van een eigen tekst of naam. 

Onze cadeautips voor Moederdag

De beste tip die we je kunnen geven bij het uitzoeken van een cadeau is natuurlijk wel dat je goed bedenkt op een cadeau goed bij de ontvanger past. In dit geval is dat dus je (schoon)moeder, je oma of misschien wel die goede vriendin die je op deze dag een hart onder de riem wil steken.

Houdt ze van koken of de tafel gezellig dekken? Kijk dan eens bij de gepersonaliseerde bakspatel en onderzetters. Is jouw moeder echt een enorme theeleut? Kies dan de glazen theemokken en koop daar eventueel zelf nog een lekker reep chocolade en haar lievelingsthee bij. En zo’n setje kookspullen of thee maak je af met een leuke tegeltjeswijsheid, ook weer speciaal voor haar gemaakt! 

Maak gebruik van de schrijfservice

Woont je moeder, oma of vriendin niet in de buurt of kun je er niet op visite met Moederdag? Bij Nicole’s Letters kun ook kunt kiezen voor de speciale schrijfservice. Kies in de webshop een kaartje dat je wilt (mee)sturen, geef in de beschrijving jouw persoonlijke tekst door en Nicole zorgt er dan hoogstpersoonlijk voor dat jouw boodschap op het kaartje komt en wordt toegevoegd aan je bestelling. Zo hoef jij helemaal niets meer aan het cadeau voor Moederdag te doen en kun je het naar elk willekeurig adres laten versturen. Helemaal coronaproof dus!

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel