Een gepersonaliseerd cadeau.

In mijn webshop vind je vooral heel veel gepersonaliseerde cadeaus. Al deze cadeaus zijn handgemaakt. Zo heb je dus altijd een uniek en persoonlijk cadeau en kun je het helemaal naar wens laten maken. Ik heb er bewust voor gekozen om de cadeaus gepersonaliseerd te maken, zodat ze altijd uniek zijn en dus helemaal kunnen aansluiten bij degene die het cadeau ontvangt.

Voor wie is een gepersonaliseerd cadeau?

Je kunt iedereen een gepersonaliseerd cadeau geven. Wie vind dat nou niet leuk om een cadeau te krijgen van een vriendin waar een quote op staat die alleen jullie begrijpen en waar je vreselijk om moet lachen. Tot een geboortekoffertje voor de kraamvisite.

Wat kun je als gepersonaliseerd cadeau geven?

Er zijn heel veel mogelijkheden om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Zo heb ik al diverse dingen in mijn webshop staan die je kunt geven, maar ik sta ook altijd open om samen met jou iets te bedenken, zodat jij met een cadeau op een verjaardag, bruiloft of kraamvisite komt waar iedereen mega jaloers op is.

Wanneer geef je een gepersonaliseerd cadeau?

Een gepersonaliseerd cadeau kun je geven bij een geboorte. Denk daarbij aan een koffertje met de naam van de baby. En je kunt het ook laten aansluiten bij het geboortekaartje. Maar in de webshop staan ook leuke kleerhangertjes die je kunt personaliseren. Het is toch super schattig om een hangertje te hebben waar het eerste babypakje op komt te hangen?!!
Maar ook bij een housewarming kun je leuke gepersonaliseerde cadeaus geven. Denk hierbij aan een deurmat. In de GAST-blog over housewarming cadeaus ga ik hier dieper op in.
En je kunt ook nog denken aan de feestdagen. Ik denk dan aan Moederdag, Vaderdag, juffendag en meesterdag, verjaardag, huwelijk en ga zo maar door. Voor Moederdag tips verwijs ik je ook door naar de GAST-blog.

Waarom geef je een gepersonaliseerd cadeau?

Waarom zou je nou een gepersonaliseerd cadeau geven in plaats van een gewoon cadeau uit de winkel? Nou, omdat het cadeau beter aansluit bij de persoon die het cadeau krijgt. Met een tekst erop die alleen jullie begrijpen of een geboortedatum of trouwdatum maakt het cadeau toch net even wat unieker. Maar ook als je even niet weet wat je moet geven, is een gepersonaliseerd cadeau altijd leuk. Een in houd zelf van praktische cadeaus, dus ik heb ook vooral praktische cadeaus in mijn webshop. Want een mok kan iedereen gebruiken. En een borrelplank is ook altijd handig. Je kunt hem ook als serveerplank gebruiken.

Inpakservice

En wil je nou dit unieke cadeau meteen cadeau geven, dan heb ik ook nog een gratis inpakservice erbij. Dit kun je altijd even aangeven in het opmerkingenveld bij je bestelling. Ik pak het dan in met de inpakmaterialen die ik ook in mijn webshop heb staan. Dus mocht je nog een cadeau naast het gepersonaliseerde cadeau hebben, dan bestel je wat cadeaupapier er extra bij, zodat alle cadeautje mooi zijn ingepakt. Een leuke sluitsticker erop en je bent klaar om te gaan.

Zie ik jouw persoonlijke bestelling binnenkort voorbij komen?

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel