Inspiratie voor Pasen.

Deze keer een hele andere blog van mij dan dat jullie gewend zijn.
Ik ga jullie deze keer tips geven van andere kleine ondernemers die iets leuks aanbieden wat met Pasen te maken heeft. Ik heb zelf dit jaar maar 1 product speciaal gericht op Pasen. Dat komt omdat ik even met een time-out thuis zit, dus ik doe het even op een lager pitje. En daarom leek het mij leuk om een keer andere kleine ondernemers in het zonnetje te zetten.

Waarom vieren we Pasen?

We beginnen altijd met witte donderdag. Dit was het laatste avondmaal. Daarna komt Goede vrijdag, de dag dat Hij gekruisigd werd. Vervolgens Stille Zaterdag. Dit is de dag dat Hij in zijn graf gelegd werd. En dan zijn we aangekomen bij Pasen. Deze dag schijnt Hij opgestaan te zijn uit zijn graf.
Dus het is niet alleen maar paaseitjes zoeken en lekker ontbijten, brunchen of nog meer eten.

Hoe versieren we voor Pasen?

In mijn eigen webshop heb ik dit jaar andere paashangers als vorig jaar. Er zijn 3 verschillende soorten hangers. Super leuk om in de paastakken te hangen. Ze zijn lekker neutraal van kleur, zodat ze in elk interieur Pasen.

Eieren zoeken.

Mijn schoonfamilie had een eigen eierhandel, dus al jaren zoeken wij eieren in de tuin bij opa en oma. De kinderen kunnen hier geen genoeg van krijgen!!! We hebben dan altijd de gekookte geverfde eieren. En alle 12 worden ze wel 25x verstopt. Wij stopten ze steeds terug in het eierdoosje, maar hoe leuk is het als je ze in een zakje kunt doen waar jouw naam op staat.

Tijd om te eten.

Van al dat zoeken kregen de kinderen altijd erge honger. Oma maakt voor de kinderen altijd lekkere hapjes. En die komen dan op een gepersonaliseerde borrelplank te liggen. Voor de kinderen fijn dat ze niet uren aan tafel hoeven te zitten. En voor ons als ouders fijn dat we rustig aan tafel kunnen lunchen. In de tussentijd kunnen de kinderen spelen met de eieren van Esther. In haar webshop vind je leuke houten eieren en ze heeft zelf een setje waar een mandje bijzit, zodat de eieren ook goed bewaard worden.

Houten eieren in mandje-Pasen-houten speelgoed-Kiddeaus
Bij een lekkere brunch hoort natuurlijk ook een lekkere thee. Wij zijn echte theedrinkers. We hebben een Senseo apparaat in huis voor als er visite komt die graag een kopje koffie wil. Voor echte lekkere verse thee kun je eens een kijkje nemen in de webshop van Ingrid. Zij verkoopt verse biologische thee en ook heerlijke chocolade!!!

biologische chocola, Losse thee kopen, koffiebonen bestellen, thee bestellen, verse thee, koffiebonen bezorgen

En wat trek jij aan?

Met Pasen kan het soms al lekker weer zijn. Dus vaak is een t-shirt genoeg. Laat Elles van Justforkidz nou eens hele leuke gepersonaliseerde shirts en vesten maken. Maar ze heeft ook nog genoeg andere leuke dingen in de aanbieding.

Ik weet nu wel wat ik ga doen met Pasen! Ik hoop dat ik jullie ook een beetje heb kunnen inspireren.
FIJNE PAASDAGEN!!!

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel