Verras je moeder met een gepersonaliseerd cadeau op Moederdag

Dit jaar maar weer een geurtje of een setje badproducten geven voor Moederdag of wil je nu eens echt goed voor de dag komen en kies je voor een gepersonaliseerd cadeau? Uiteraard ga je voor het laatste want anders was je niet op mijn blog terechtgekomen! Ik vertel je graag wat meer over de leuke en originele cadeautjes die je in mijn webshop kunt vinden!

Met Moederdag gaat het om de gedachte

Nee. Fout. Echt niet. Er is niet voor niets zoiets bedacht als Moederdag. Een dag per jaar waarop mama de hele dag in de schijnwerpers mag staan. Dat er eens een dagje voor haar gezorgd wordt en dat het hele gezin zijn dankbaarheid en waardering toont voor alles wat ze het hele jaar door doet. Natuurlijk betekent dat niet dat je per definitie met grote dure cadeaus hoeft aan te komen zetten. Natuurlijk is moeder blij met alles wat ze krijgt. Van dat zelfgemaakte knutselwerkje tot aan dat flesje parfum waar ze er nog 3 van in de kast heeft staan. Maar als je je moeder echt eens in het zonnetje wilt zetten, geef haar dan iets wat echt bij haar past en speciaal voor haar is gemaakt!

Gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag

Het leuke van gepersonaliseerde cadeaus maken is dat ik de persoon mag zijn die het gevoel van liefde en waardering voor een ander tot iets grijpbaars mag maken. Een product dat speciaal voor jou is gemaakt is echt van meerwaarde. Niemand anders heeft namelijk hetzelfde cadeau en dat maakt het voor jou speciaal. Dat maakt jou zelf speciaal. En laten we eerlijk zijn: iedereen voelt zich graag een beetje speciaal!

Speciaal voor Moederdag staan er weer een aantal leuke producten in de webshop. Dit jaar zijn er speciaal voor Moederdag de houten hartjes die je kunt neerzetten. Je kunt helemaal zelf bepalen wat voor tekst je daarop wilt en nog leuker: je kunt ook zelf een tekst op papier zetten die ik dan in jouw handschrift op het hart maak. Veel persoonlijker krijg je het niet!

Ook de leuke houten sleutelhangertjes zijn wat mij betreft een aanrader. Niet alleen voor aan de sleutelbos maar ook als hanger aan een tas of als decoratie aan een mooi ingepakt cadeau of bos bloemen.

 

Wat het ook altijd goed doet is een glazen lijstje met droogbloemen die ook weer helemaal naar eigen smaak beschreven kan worden. Een mooi cadeau dat altijd en overal van pas komt. 

Geef een belevenis cadeau

Tot slot wil ik je ook nog even wijzen op de mogelijkheid om je moeder een belevenis cadeau te doen. Een offline workshop behoort tot de mogelijkheden en is ook nog eens heel leuk om samen te doen. In twee uur tijd leer ik je de basisbeginselen van het brushletteren en krijg je een  starterspakket zodat je de geleerde kennis ook nog meer kunt gaan toepassen. Liever thuis aan de slag? Je kunt natuurlijk ook mijn online cursus brushletteren cadeau doen.

Bij Nicoles Letters zijn er in ieder geval genoeg manier om je moeder in het zonnetje te zetten met Moederdag. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikt gepersonaliseerd cadeau? Of wil je weten of er ook nog andere mogelijkheden zijn? Je kunt me altijd even mailen of een DM sturen op Instagram. Ik help graag mee om jouw cadeau zo speciaal mogelijk te maken.

PS. Alle cadeaus kunnen ingepakt worden met het inpakmateriaal uit de webshop. Geef dit bij je bestelling even aan. 

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel