Verras je vader met stoere cadeaus op Vaderdag

Het is alweer bijna juni en je weet wat dat betekent: Vaderdag komt eraan! Je hoeft natuurlijk niet te wachten met het verrassen van je vader, de vader van je kinderen of een andere man die een belangrijke rol in jullie leven speelt, maar als je dan toch iets bijzonders wilt doen voor Vaderdag, denkt dan eens aan deze stoere gepersonaliseerde cadeaus die ook nog eens ideaal zijn voor heerlijke lange zomerdagen!

Speciaal voor Vaderdag

Vaderdag 2022 valt op zondag 19 juni, je hebt dus nog even de tijd om na te denken over een mooi cadeau. De kinderen maken vaak een leuk knutsel op school maar het is natuurlijk ook leuk om thuis wat meer aandacht te geven aan deze speciale dag. Want waarom is het nu eigenlijk ieder jaar wel Vaderdag en Moederdag, maar is er geen speciale Kinderdag? Het geeft je een mooie gelegenheid om eens met je kinderen in gesprek te gaan over wat papa nu echt voor hen betekent. Wat zijn de dingen waar hij heel goed in is? Waar bewonderen zij hun papa om? Laat je kinderen papa eens omschrijven of een tekening van hem maken met alle dingen die goed bij hem passen. Je zult versteld staan waar ze mee aankomen. En dat geeft jou gelijk input voor deze superleuke gepersonaliseerde cadeaus.

Een gepersonaliseerd cadeau voor de barbecue master

Hoe het komt weet ik niet maar het is toch vaak papa die bij de barbecue het vlees staat te grillen met een biertje in de had terwijl moeder in de keuken staat te zwoegen op het snijden van de groente, fruit en het brood. Om al dat lekkere eten mooi samen te laten komen op een zomerse dag, kun je nu de borrelplank van acaciahout volledig naar eigen smaak laten personaliseren, speciaal voor vader. Een mooie quote erop of misschien wel een tekening van de kinderen, jij verzint het, ik zet het erop! Een mooi excuus om de barbecue het weekend van Vaderdag weer eens lekker aan te steken!

Waar is nou toch die flesopener?

Ligt het aan mij of ligt de flesopener nooit waar je ‘m zoekt? Dat is nu verleden tijd want deze flesopener heeft een handig gaatje zodat je ‘m met een touwtje overal aan kunt ophangen. Vaders drinken natuurlijk niet alleen maar bier maar met deze houten flesopener maakt hij ook de lekkerste andere drankjes voor je open. Mijn tip? Maak ‘m vast in de buitenkeuken, onder de overkapping of gewoon aan de koelkast waar de drankjes gekoeld staan. Zo grijp je nooit meer mis!

Bestel je gepersonaliseerde cadeau op tijd

Wil jij er zeker van zijn dat papa en opa dit jaar een echte verrassing krijgen op Vaderdag? Wacht dan niet te lang met het bestellen van gepersonaliseerde cadeaus. Alle producten die je in mijn webshop kunt vinden zijn handgemaakt en het maken daarvan kost nu eenmaal wat meer tijd. Ik doe natuurlijk altijd mijn uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk en nog voor de beoogde feestdag bij jou te bezorgen.

Heb je nog vragen over de gepersonaliseerde cadeau van Nicoles Letters of heb je een specifiek verzoek? Je kunt me altijd een mailtje sturen of stuur me een DM op Instagram. Daar zie je gelijk nog veel meer leuke cadeau inspiratie!

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel