Een bedankje voor de juf of meester aan het eind van het schooljaar

Nu het schooljaar tot een einde komt, gonst het in de groepsapps alweer over de bedankjes voor de juf of meester. Een aardigheidje om te bedanken voor de goede zorgen dit afgelopen schooljaar maar zeker ook als blijk van waardering voor het harde werken. En hoewel het echt niet nodig is, kan ik uit ervaring spreken dat het als leerkracht natuurlijk ontzettend leuk is om na een schooljaar hard werken, eens lekker in de watten gelegd te worden.

Een bedankje voor de juf of meester

Juffendag, meesterdag of einde van het schooljaar: elke blijk van waardering is welkom. Hoewel het natuurlijk niet verplicht is om leerkrachten aan het eind van het schooljaar een presentje te geven, doen veel ouders het wel. Per school kan het verschillen hoe hiermee wordt omgegaan. En per school is er ook zeker verschil in hoe ‘groot’ de cadeaus zijn. Soms maak je echt wat mee hoor, als juf! Maar, voordat je het idee krijgt dat jouw idee niet leuk, groots of meeslepend genoeg is: een leerkracht heeft geen enkele verwachting. En soms is die mooie tekening met wat aardige woorden veel waardevoller dat die enorme doos chocolade. Het gaat om het gebaar.

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd uniek

Het leuke aan gepersonaliseerde cadeaus maken is dat geen enkel cadeau hetzelfde is. Zo is het precies met de cadeaus voor de juf of meester die nu in mijn webshop te vinden zijn. Hoewel het idee misschien hetzelfde is, is de uitvoering bij elk cadeau uniek. Speciaal voor 2022, waarin we eindelijk weer het hele jaar naar school mochten gaan, ging ik de samenwerking aan met Moodiewoodies, die de meest leuke gepersonaliseerde houten poppetjes maakt. Een prachtige aanvulling op mijn assortiment voor meesters- en juffendag. 

Wat geef je als bedankje aan het eind van het schooljaar?

Wil je de leerkrachten van je kind hartelijk bedanken voor de goede zorgen of de fijne samenwerking, heb ik uiteraard nog wel een paar leuke tips voor je. In de webshop vind je diverse leuke kleinigheidjes, perfect voor het einde van het schooljaar, die desgewenst

 gepersonaliseerd kunnen worden. Kijk eens bij de sleutelhangers of de Moodiewoodies. Hoe leuk is het om die   volgend jaar aan de sleutelbos van de juf of meester terug te zijn? Daarnaast zijn er natuurlijk prachtige kaarten   waarop jij kunt schrijven waarom je dit jaar zo blij was met de juf of meester. En met een kaarthouder erbij staat ‘ie   komend jaar mooi op het bureau te pronken.

Groepscadeau voor de meester of juf

 Regelmatig zie je dat je klassenouder het op zich neemt om namens alle kinderen uit de klas een bedankje te regelen. Met meerdere kinderen op school en in elke klas misschien wel 2 of 3 leerkrachten, kunnen de kosten natuurlijk aardig oplopen. Hoe leuk is het dan om met een relatief klein bedrag toch een mooi aandenken te regelen. In de webshop vind je diverse artikelen die uitermate geschikt zijn om, ook met 30 leerlingen, te personaliseren. Kijk eens bij de borrelplanken waarop alle namen in het eigen handschrift gezet kunnen worden of laat de kinderen allemaal een eigen woord bedenken dat ze doet denken aan hun juf op meester. Deze kunnen ontzettend goed op de persoonlijke a4 poster!

Uiteraard is er altijd ook de mogelijkheid om een van de andere producten uit de shop aan te passen voor jouw lievelingsjuf of -meester. Je mag me altijd een berichtje sturen om de mogelijkheden te bespreken.

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel