Sinterklaas bij Nicoles Letters

Ieder jaar opnieuw moet Sint bedenken wat hij die leuke kindertjes weer kan schenken. Ik beloof je, deze blog is niet helemaal op rijm maar weet wel dat je voor de leukste ideetjes voor Sinterklaas weer bij Nicoles Letters moet zijn!

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint

Eind augustus lagen de eerste pepernoten al in de schappen van de supermarkten en de speelgoedboeken liggen alweer op de mat. Misschien zijn zelfs de eerste verlanglijstjes alweer gemaakt. Volop spanning voordat op 12 november Sinterklaas weer in het land aankomt. Een periode die, zeker voor jonge kinderen, erg spannend kan zijn. Voor de meeste ouders is het vooral spannend of alle cadeautjes op tijd in huis zijn en of het grote geheim van Vijf Twaalf ook dit jaar nog stil kan worden gehouden. Ik ben zelf altijd van een goede voorbereiding dus ik geef je graag een paar handige tips en cadeau ideetjes voor Sinterklaas. Je kan het maar geregeld hebben!

Strooigoed in een handig zakje!

Als je aan Sinterklaas denkt, denk je aan strooigoed. Heerlijke pepernoten, schuimpjes en snoepjes horen er, zeker bij de intocht, helemaal bij. Pieten die voorbijkomen met grote zakken strooigoed en kleine kinderhandjes die maar al te graag al dat lekkers in ontvangst nemen. Je hebt vast al wel eens meegemaakt dat dat niet helemaal goed ging en al het lekkers op de grond terecht kwam. Ik heb een oplossing voor dit probleem!

Deze leuke pietenzakjes van 100% katoen kun je makkelijk vullen, zijn goed vast te houden en er is nooit meer ruzie van wie welk zakje is. Daarnaast, je kunt de zakjes gewoon in de was doen en dat is wel zo fris! De zakjes zijn verkrijgbaar met verschillende opdrukken en heb je een ander idee, neem dan gerust contact met me op over de mogelijkheden!


Klik op de foto om meteen naar de webshop te gaan.

Gepersonaliseerd sinterklaascadeau voor volwassenen

Persoonlijk vind ik het vinden van cadeaus voor de kinderen lang niet zo moeilijk als een leuk en origineel sinterklaascadeau voor volwassenen. Wat ik inmiddels wel weet is dat een gepersonaliseerd cadeau het altijd goed doet. Zo kwam ik op het idee om jullie nog eens extra te wijzen op de persoonlijke posters die ik maak. Op deze poster zetten we de ontvanger centraal en alle dingen die hem of haar zo bijzonder maakt. Het mooie is, met deze poster kun je alle kanten op. Hij is leuk voor je partner, maar zeker ook leuk voor opa en oma of een broer of zus. Zeg nou zelf, het is toch een waar compliment om zo’n persoonlijk cadeau te krijgen?
En weet je wat helemaal leuk is? Op deze poster krijg je 20% korting met de code SURPRISE. De korting is geldig van 27 oktober 2022 t/m 30 november 2022. Super leuk om je surprise een extra boost mee te geven. 

Op de webshop vind je trouwens nog meer hele leuke gepersonaliseerde cadeaus voor volwassenen die zeker ook met Sinterklaas in de smaak zullen vallen!


Klik op de foto om meteen naar de webshop te gaan.

Tips voor een duurzame Sinterklaas

Onze huizen puilen uit van het speelgoed en in de donkere decembermaanden lijkt het altijd wel alsof het overal in de weg ligt. Je bent vaker binnen en er wordt ook meer binnen gespeeld dan buiten. Hoog tijd om dat speelgoed eens makkelijk op te ruimen! Speciaal voor al dat losse speelgoed hebben we nu in de webshop stevige papieren opbergzakken die je kunt laten versieren met een mooi opschrift. Maar had je er al aan gedacht om deze papieren opbergzakken als ‘de zak van Sinterklaas’ te gebruiken? Na het uitpakken kunnen de gekregen cadeautjes gelijk in een eigen zak mee naar de speel- of slaapkamer! Dat is nog eens lekker duurzaam en opgeruimd Sinterklaas vieren!


Klik op de foto om meteen naar de webshop te gaan.

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor andere (Sinterklaas) cadeaus op maat. Je kunt me altijd een mailtje sturen of even contact leggen via DM op Instagram of stuur me gewoon een whatsappje!

© 2020 - 2023 Nicoles Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel